Winkelwagen  

Over Plevier

Plevier® is een familiebedrijf dat al vanaf 1988 staat voor kwaliteit, authenticiteit en vernieuwing, waardoor het een echt premium merk is. Onze zakelijke laptoptassen worden in Nederland ontworpen en zijn handgemaakt. Het leer wordt met de grootste zorg uitgezocht en verwerkt, waardoor iedere tas een eigen identiteit heeft. De duurzaamheid van de Plevier businesstas zorgt voor jarenlang plezier en het leer zal door de tijd heen alleen maar mooier worden. Een Plevier laptoptas is voorzien van allerlei multifunctionele vakken, zodat waardevolle spullen veilig opgeborgen kunnen worden. Zo hebben alle tassen een gepolsterd vak voor een laptop en zijn ook bijna alle tassen voorzien van een gepolsterd tablet vak. Ons streven is een perfecte businesstas voor iedere professional.

 

  

Hoe onderhoud ik mijn Plevier® tas?

Leer is een natuurproduct en om van je tas lang plezier te hebben, is het goed om deze vanaf het begin goed te onderhouden.

Zorg dat je direct na aankoop, de tas inspuit met een vuil- en waterafstotende spray. Herhaal dit bij voorkeur drie keer met een tussenpoos van 20 minuten. Op deze manier is de tas goed beschermd. Het is aan te raden deze behandeling 2 à 3 keer per jaar te herhalen.

Je kan, indien nodig, de tas tussendoor afnemen met een lichtvochtige doek om vlekken te verwijderen.

Zet je tas na een flinke regenbui nooit op een verwarming of in de zon, dit zorgt voor uitdroging en kan scheurtjes in het leer veroorzaken. Mochten er nadat de tas is opgedroogd toch nog watervlekken zijn, dan kan je deze met een vochtige spons verwijderen.