Winkelwagen  
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Leren laptoptassen 13 inch

Shop een laptoptas 13 inch bij plevierbusinessbags.com. Thuis, op het werk of onderweg. Dankzij een laptoptas wordt uw laptop altijd beschermd. Een 13 inch laptoptas is geschikt voor laptops of tablets met een schermdiagonaal van 13 inch. Voordat je een 13 inch laptoptas koopt is het wel verstandig om eerst de maat van uw laptop op te meten. Dit om te voorkomen dat u een te kleine laptoptas koopt. De maten van het laptop vak kunt u vinden bij de productspecificaties.

AssortimentLaptoptas dames | Laptoptas heren | Leren laptoptas

Een laptoptas 13 inch met multifunctionele vakken

Bij de laptoptassen van Plevier zijn tevens multifunctionele vakken aangebracht. Onze laptoptas 13 inch is voorzien van een ritssluiting. Aan de binnenkant zijn naast een gepolsterd vak voor een tablet of kleine laptop ook vakken aangebracht. In deze aparte vakken kunt u de bekabeling kwijt voor uw laptop of tablet. Tevens is er ook nog ruimte voor een muis, mobiele telefoon, visitekaartjes en pennen. Aan de achterkant van de 13 inch laptoptas bevindt zich ook nog een insteek vak waar u wat papieren in kwijt kan.

Uw laptoptas 13 inch gevonden?

Heeft u uw laptoptas 13 inch gevonden? Bestel hem dan vervolgens eenvoudig online. De laptoptas is verkrijgbaar in de kleuren zwart en cognac. U kunt ze ook beide bestellen om te kijken welke kleur het beste bij u past. Bij plevierbusinessbags.com kunt u namelijk gratis ruilen of retourneren. Wanneer u voor 15:00 besteld op maandag t/m vrijdag dan wordt uw laptoptas dezelfde dag nog verzonden.

Toch op zoek naar een andere maat laptoptas? Bekijk dan ook eens onze andere maten.

Inch maten: 12 inch | 14 inch | 15 inch | 15.6 inch | 17 inch | 17.3 inch