Winkelwagen  

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Plevier Cairn aktetas 15.6 inch cognac Plevier Cairn aktetas 15.6 inch cognac Sale

    Plevier Cairn aktetas 15.6 inch cognac

    Aanbiedingsprijs € 175,00 Normale prijs € 279,00

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Leren aktetassen

Een leren aktetas is de perfecte tas om mee te nemen naar het werk. In een aktetas past alles wat u nodig heeft en u kunt het ook nog eens overzichtelijk houden. De aktetassen van Plevier zijn voorzien van handvaten en afneembare schouderbanden. Hierdoor kunt er voor kiezen om de aktetas in de hand mee te nemen of op de schouder te dragen. Handig voor als u met de fiets naar het werk gaat.

Moderne leren aktetassen

Van oudsher werden aktetassen gebruikt om belangrijke documenten, zoals aktes in te bewaren en mee te nemen. Aktetassen waren voorzien van aparte vakken, zodat de documenten overzichtelijk bewaard konden worden. De moderne leren aktetas heeft tegenwoordig nog steeds dezelfde functie, maar is natuurlijk met zijn tijd meegegaan. Tegenwoordig beschikt iedereen ook over een laptop en/of tablet. Een leren aktetas van Plevier is hierop aangepast. Wij beschikken over aktetassen voor een 15.6 inch laptop of 17.3 inch laptop.

De aktetassen zijn tevens voorzien van multifunctionele vakken voor onder andere een mobiele telefoon, USB-stick, visitekaartjes, optische muis en bekabeling. Aan de achterkant van sommige aktetassen is ook de mogelijkheid aangebracht om de tas op een trolley te schuiven. Een leren aktetas beschikt ook over 3 vakken, waardoor u uw apparatuur en documenten geordend van elkaar kunt onderscheiden.

Bestel uw Plevier leren aktetas

Plezier is een premium merk dat staat voor kwaliteit, authenticiteit en vernieuwing. Al onze heren aktetassen worden in Nederland ontworpen en zijn handgemaakt. Ons leer wordt met een grote zorg uitgekozen en verwerkt. Hierdoor heeft iedere tas een eigen identiteit. Onze leren aktetas is tevens duurzaam en hierdoor kunt u jarenlang plezier hebben van de tas. Met de tijd zal de tas ook alleen maar mooier worden.

Bestel uw leren aktetas eenvoudig online voor 15:00 uur, dan heeft u hem de volgende dag al in huis. Is de tas niet goed? Dan kunt u hem binnen 14 dagen gratis ruilen of retourneren.